Yahya Sasaane fick jobb på Sandflo Mekanik

18 mars 2018

Yahya Sasaane fick jobb på Sandflo Mekanik

Yahya Saaane är ett av många goda exempel på vad som kan komma ut av ett enkelt och förutsättningslöst DoubleCup-möte. Sandflo Mekaniks VD Johan Sandlo bestämde sig för att ta emot flera personer på fika och har nu anställt Yahya som verkstadsmekaniker.

Glada över att våga deltaga
- Vi kan inte nog poängtera hur stolta och glada vi är att vi vågade deltaga i den satsning som Trollhättans stad stod bakom tillsammans med delar ur näringslivet. DoubleCup, det var just lika enkelt som namnet. Som företagare fick vi möjligheten att sätta oss ner och ta en kopp kaffe tillsammans med några utvalda flyktingar från krigsdrabbade länder kring medelhavet. Mestadels från Syrien, skriver Sandflo Mekanik på sin hemsida.

"Vi vill applådera Trollhättan och initativtagarna till DoubleCup och hoppas fler lyckats lika bra som oss"

- Johan Sandflo, VD på Sandflo Mekanik

Läs mer på Sandflo Mekaniks hemsida
Läs gärna mer om Yahya och hans resa till Sverige och på vilket sätt DoubleCup kan bidra till integration och nätverkande. Följ artikeln genom att klicka här.

Vill du och din arbetsplats ta emot en nyanländ på fika? Klicka här nedan.