KANDIDAT

Vem är Kandidat?

Kandidat är en asylsökande eller nyanländ person som har intresse av att vara med i DoubleCup. För att kunna vara med i projektet behöver du antigen vara inskriven i Arbetsförmedlingens etableringsprogram eller vara en del av nätverket Support Group Network.

Är du asylsökande eller nyanländ och vill vara med i DoubleCup? Kontakta Nour Almardoud på 076 557 75 13  eller nour.almardoud@trollhattan.se.

Kontakta Nour

Är du asylsökande eller nyanländ och vill vara med i DoubleCup? Har du frågor eller funderingar om projektet? Nour Almardoud  jobbar med kandidatkontakt i DoubleCup och finns tillgänglig för just dig.

Nour Almardoud
Kandidatkontakt
Telefon: 0520 49 56 36
E-post: nour.almardoud@trollhattan.se

Support Group Network

Support Group Network är ideell paraplyorganisation av föreningar, grupper och individer. Organisationen vill stötta asylsökande, flyktingar och nyanlända i Sverige och utomlands genom att uppmuntra till egna initiativ och hjälpa dem att etablera lokalt engagemang i deras tillfälliga eller permanenta levnadsområden.

Vill du veta mer om deras verksamhet eller kontakta organisationen? Gå in på deras hemsida genom att klicka på länken här nedan.

JobbSkills

För att öka din chanser ännu mer och börja förbereda dig för arbetsmarknaden tycker vi att du ska kolla in jobskills.se. Det är ett verktyg från Arbetsförmedlingen där du fyller i information om dig själv och dina erfarenheter för att sedan få ett CV och det blir lättare för arbetsgivare att komma i kontakt med dig. Där hittar du också information om olika yrken och utbildningar.

jobskills.se